Френската тайна за стегнат бюст и вирнато седалище

Фотография / Цанислав Христов

Запознайте със серума LIFT BUSTE 3D на Biologique Recherche

Знаeм какво си мислите: „О, Боже, това не е ли още един продукт, който се налага да добавим към рутината? Лосионът за тяло няма ли да свърши работа?“ Не, няма, макар да сме сигурни, че грижата за деколтето, задължителен елемент на вечерната рокля, е толкова безпроблемна, колкото миенето на зъбите. Но какво ще кажете за специален продукт за бюст и седалище? Култивирането на подобен хибриден сорт като част от победилата революция (е, добре де, почти) по отношение на тялото, е подвиг във възможностите единствено на „селекционерите“ от Biologique Recherche. Който и дерматолог или бюти редактор да попитате, отговорът винаги ще е един и същ. Опитът в научните изследвания и иновациите, клиничният подход и персонализираните протоколи нареждат френската луксозна марка в челната петица на най-добрата грижа за кожата. Но хей, наясно сме, че естествен сутиен с ефект на лицеви опори звучи фантастично. И така, ето какво трябва да знаете за серума LIFT BUSTE 3D за извайване и оформяне на гърди и дупе. На въпросите отговаря Ивелина Янева, тренер на Biologique Recherche, България.

Фотография / Цанислав Христов

Ивелина, как изпъкналите полукълба в тялото от естетически актив се превръщат в self-care? В общество, където външният вид често има значителна тежест, да се чувствате уверени и комфортно в собствената си кожа може да бъде овластяващо изживяване, празнуващо женските форми и сила по чувствен и секси начин. От своя страна подобреното самочувствие влияе положително на различни аспекти от живота. Повече от стремеж да изглеждате по най-добрия начин днес красотата е и well-being. Най-доброто нещо, което LIFT BUSTE 3D дава, е преоткриване на едно просто удоволствие: любовта към себе си, което няма нищо общо с поредната вълна на феминизъм или фокуса върху социалния статус.

Може ли серумът като с магическа пръчка да промени размера на чашката на сутиена? Това е във възможностите на пластичната хирургия. LIFT BUSTE 3D не обещава подобно нещо. Целта му е да предотврати преждевременното отпускане на тънката и с малко мастни жлези кожа и да възстанови хидролипидния ѝ слой. Естетиката на гърдите зависи от извивките и топографията на ареолата, обграждаща зърното. Размерът и формата им се определят съответно от количеството жлезиста и мастна тъкан и опората. Освен генетиката влияние оказват хормоналният дисбаланс, колебанията в теглото, начинът на живот… Не по-малък повод за притеснения от малката чашка е загубата на стегнатост и тонус особено с напредването на възрастта и разтягане на поддържащите структури, т.нар. връзки на Купър. И да, преди да попитате: нереалистично е да се развиват гръдните мускули с цел корекция на увисването. Друг проблем е различната дебелина на подкожната мастна тъкан, потенциална цел за подобряване на извивките.

Фокусът върху бюста като фасада е разбираем. С какво си обяснявате интереса на бюти индустрията към обратната страна на луната? Не става дума само да изглеждате страхотно в дънки. Силното и добре оформено седалище може да подобри механиката на движение и стойката. Глутеус максимус, най-мощният мускул в тялото, формиращ основната маса на хълбока, работи наистина усилено, за да е тазът стабилен, а гръбнакът – добре поддържан. Разположеният под него глутеус медиус пък подчертава ефекта на закръгленост. Нека бъдем честни, „нахалното“, тоест вирнатото дупе може значително да повиши самочувствието ви. Ниските нива на естроген, свързани с менопаузата, водят до намаляване натрупването на мазнини. Сред другите фактори, отговорни за променената естетика, са намалената физическа активност и прогресивната загуба на мускулна маса.

Грижата за It зоните, достойни за червения килим, не трябва да е на остатъчен принцип. Резултатите в един момент ще дойдат. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но кодът е постоянство

Ако правилно съм разбрала, излиза, че мастната тъкан е от съществено значение за външния вид на гърдите и на задните части. Не правим ли грешка, като отслабваме? Хубав въпрос. Резултатът от значителната загуба на тегло, придружена с премахване на мастни клетки, които досега са опъвали кожата, е увисване на кожата и „сплескване“ на формите. Въпреки различния състав на тъканите в бюста и седалището, обединяващото звено е мастната тъкан, както и нуждата от определено ниво на структурна подкрепа. Именно в този момент на сцената излиза серумът LIFT BUSTE 3D, като действието му не противоречи на здравословния индекс на телесната маса (ИTM).

Нетърпението, заложено в женската природа, е причината всеки продукт, който може да се справи с два проблема наведнъж, да се приветства на ура. Без бюти евфемизъм LIFT BUSTE 3D прави точно това
Фотография / Цанислав Христов

Принципът на действие на серума за извайване и оформяне на важните от стратегическа гледна точка аспекти на женското тяло? Адаптиран към двете зони, LIFT BUSTE 3D се прицелва в общите им проблеми. Формулата действа в три насоки, подкрепени от съответната платформа. Повдигащият механизъм е за сметка на векторна аминокиселина, която увеличава броя на адипоцитите, активира липогенезата, тоест синтеза на триглицериди, и потиска липолизата (разграждането на липидите до свободни мастни киселини). Стимулиране размножаването на мастните клетки е подобно на липофилинга в естетиката, но е далеч по-нежна алтернатива. Хидратирайки, арктически пептид и векторизирана хиалуронова киселина допълнително възстановяват обема.

На пръв поглед „липофилингът“ изглежда достатъчен за push-up ефект при бюста и подчертаване извивките на седалището. Не бързайте със заключенията, Biologique Recherche е известен с експертните си решения, както и с това, че не оставя нищо на случайността. Също като iPhone серумът има скрити функции, за които не подозирате. Хексапептид с botu-like ефект отпуска мускулите, изглаждайки микрорелефа в областта на деколтето. Докато захари от маниока образуват еластичен филм, създаващ нещо като естествен сутиен за противопоставяне на гравитацията, екстракт от хлорела стимулира синтеза на колаген. Инулин от захарна тръстика пък премахва мъртвите клетки. Стягащата платформа е за сметка на органичен силициев комплекс, който участва в подмяната на увредените колагенови влакна. От своя страна синергията между поддържане еластичността и здравето на съединителната тъкан подпомага увеличаването на фибробластите, отговорни за плътността и еластичността на кожата.

Фотография / Цанислав Христов

Теоретично изглежда повече от перфектно. Какво обаче показват тестовете за ефикасност? Клиничната оценка е извършена от дерматолог върху 21 доброволки на средна възраст 47 години с малък бюст, отпусната кожа и загуба на обем в зоната на гърдите и задните части. 10 от жените имат поне едно дете, а 10 са в менопауза. След ежедневно приложение на LIFT BUSTE 3D в течение на 84 дни резултатите при бюста са: +22,5% обем, +25,5% изглаждане, + 32,3% стягане. И при седалището: +15,6% обем, +26,2% изглаждане, +39,8% стягане.

Да, наистина са впечатляващи. Особености при употребата на серума? Изпомпват се 3-4 дози в дланите и равномерно се разпределят. Движенията са тип осмица. С плоска дясна ръка започвате от дясната гърда и се предвижвате към лявото рамо, преминавайки през средата на гърдите. Повторете същото в противоположна посока. Направете изглаждащо движение нагоре по външната страна на дясната гърда и после по външната на лявата. При седалището се правят широки кръгови масажи от долната част на бедрото към ханша.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Ароматът на Мумбай
Mumbai Noise на Byredo е обонятелен портрет на любимия град от детството...
Read More
0 replies on “Френската тайна за стегнат бюст и вирнато седалище”