Най-добрите сериали за 2020-а

Телевизията, както се случва през последните няколко година, е едно от наистина вълнуващите събития в ежедневието ни. Дали става въпрос за нови сериали, или за такива, които сме чакали нетърпеливо, няма значение. Големите аплодисменти през скапаната 2020-а определено отиват за малкия екран и най-вече за стрийминг платформите, които промениха начина, по който гледаме и консумираме сериали.

Те пък, от друга страна, станаха по-нахални, скъпи, смели, компактни и несъобразителни с никакви размери. Минисериали, дълги сериали, сериали накуп, сериали с напрежение, сериали за любовта и такива за ежедневния живот – телевизията е във всякакви форми и размери и е постигнала това, за което този бизнес се бори открай време – да бъде взимана много на сериозно и да й бъде отредено място на масата с големите играчи.

Стрийминг платформите промениха играта, особено във времена, когато кината не работят и хората стоят предимно вкъщи, тогава телевизията и по-точно сериалите остават единственото ни забавление.

Телевизията е голяма страст за много хора. Особено ако е направена добре. Ние  подобно на многолюдната публика обичаме сериали, които са динамични, плашещи, но най-вече в тях има мисъл и са снимани и изпипани в детайли. Този телевизионен сезон се отчете и получава златен медал за успехите си.

Най-добрите сериали за тази година за всеки са много, всеки човек може да ви изреди поне по пет заглавия, които са го вълнували през 2020-а повече от всеки филм.

Кой са те според нас? В галерията горе.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Лъжица здраве
Вместо с Е-та салатите от серията „Кенар Green Line” са обогатени с...
Read More
0 replies on “Най-добрите сериали за 2020-а”