Power Up на AC/DC и още няколко техни парчета

След като се оттеглиха през 2014 година и преживяха няколко лоши години, които сложиха на кантар съществуването им като група, AC/DC се завръщат с нов албум, който може да се слуша онлайн и една от промоциите за него, които направиха 2020-а по-поносима.

През 2014-а един от основателите на AC/DC Малкълм Йънг се оттегля от групата, заради деменция, а три години по-късно почина. По-късно стана ясно, че вокалистът Брайън Джонсън е изпитвал проблеми със слуха и в едно свое интервю той заяви, че понякога дори не е чувал китарите на сцената. Това води и до негово оттегляне и започването на експериментално лечение.

За феновете на AC/DC 2014-а беше лоша година и изгледите за завръщане на бандата не бяха големи. Но още през лятото на 2020 групата обяви, че отново работи в състава, който познаваме.

Като част от промоцията на новия албум плакатът с музикантите беше прожектиран върху някои от най-големите забележителности на Лондон като катедралата „Св. Павел“, Мраморната арка и галерията „Тейт“. На него Ангъс Йънг е в задължителната си ученическа униформа, а вокалистът Брайън Джонсън е с обичайния каскет.

Power Up излезе през ноември и групата обяви, че е посветен на паметта на Малкълм Йънг.

Ние ви предлагаме едно парче от Power Up и няколко класики от AC/DC, които ще ви припомнят защо обичаме тази група. Новият албум може да откриете тук и на всички стрийминг платформи.

А сега е време за музика:

Realize от новия им албум Power Up
„T.N.T.“ е песен, издадена през 1975 г. , взета от австралийския им албум T.N.T. и международната версия на High Voltage. Издадена е като сингъл през 1976 година и е написан от Бон Скот, Ангъс Йънг и Малкълм Йънг. Парчето достигна 19-то място в класацията за сингли на австралийския Kent Music Report. А заглавието на песента е препратка към експлозивния химикал TNT.
Парчето е част от третият студиен албум на групата – Dirty Deeds Done Dirt Cheap. Албумът е трети за родната им Австралия и втори в Европа през 1976 г., като в САЩ излиза едва през 1981 г., повече от една година след смъртта на първоначалния вокал на групата – Бон Скот. Често, когато групата свири песен на концерти Бон Скот представя Problem child, като китариста Ангъс Йънг.
„Whole Lotta Rosie“ е осмата и последна песен от четвъртия австралийски албум на групата, Let There Be Rock, издаден в Австралия през март 1977 г., и написана от Ангъл Малкълм Йън и Бон Скот. Това е и осмата и последна песен в международната версия на албума, издадена през юни същата година.
Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Black Opium EDP Extreme

Чувствен, женствен, вълнуващ. Радикалният интензитет на Black Opium EDP Extreme на YSL...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ