Всичко, което гледаме през ноември

Фотография: HBO Max

Време ни е за кино и сериали, защото дните са по-къси, а от скоро и по-студени, а нощите – дълги. Затова нашият екип е направил селекция на всички неща, които ни вълнуват и чакаме с нетърпение да изгледаме.

Имаме филми, имаме сериали, имаме за всеки по нещо.

Белият лотос (НВО Max)
Втори сезон за хита на Майк Уайт, който е социален коментар и мистерия в едно вече тече. Доста по-добър от първи по наши впечатления. Вече е наличен в платформата на НВО, затова налазвайте.

Мис Скарлет и херцогът (Epic Drama)
Ако си падате по добрата стара костюмна мистерия, това е вашето шоу. И ако сте почитатели на класическите мистерии с убийства. Сериалът започва с нови епизоди по Epic Drama на 15 ноември.

Enola Holmes 2 (Netflix)
На 4 ноември Мили Боби Браун се завръща в образа на Енола Холмс – малката сестра на прословутия Шерлок Холмс, която също се изкушава от детективската професия.

Короната 5 (Netflix)
На 9.11 новият сезон на The Crown влиза в най-тежкия период за британското кралско семейство – 90-те години. По едно и също време се разпадат браковете на Чарлз и Даяна, принц Андрю и Сара Фъргюсън, и принцеса Ан и Марк Филипс. В края на 1992 година пламва и огромният пожар в замъка Уиндзор. Нов актьорски състав и изключително вълнение от нас за този сериал.

Семейство Уинчестър (HBO Max)
От 01 ноември гледаме предисторията на хита Supernatural, който разказва за историята на родителите на Сам и Дийн Уинчестър – Джон и Мери.

Идиотският триъгълник
Или The Triangle of Sadness на режисьора Рубен Йостлунд е първото ни кино предложение. И е едно от горещите предложения на тазгодишната КИНОМАНИЯ. Премиерата е насрочена за 20.11. и като видите трейлъра и вие няма да имате търпение да гледате филма.

 

1899 (Netflix)
Създателите на германския психотрилър Dark се завръщат в платформата на Netflix с още една психо мистерия. Премиерата е на 18.11.

https://www.youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw

Wednesday (Netflix)
На 23 ноември започват новите мистерии на новото семейство Адамс. Сериалът разказва историята на Уенсдей Адамс, която разследва убийства. Зад проекта застават Netflix и Тим Бъртън.

https://www.youtube.com/watch?v=Q73UhUTs6y0

Не се тревожи, скъпа (HBO Max)
Ако не сте имали възможност да гледате по кината антиутопията на Оливия Уайлд, сега имате възможност да го направите в удобството на вашия дом. От 07 ноември филмът ще е наличен в HBO Max.

Менюто
Филмът с Аная Тейлър-Джой, Никълъс Холт и Рейф Файнс звучи като нещо, което искаме да гледаме пак, и пак. Психотрилър с гурме храна, където нищо не е такова, каквото изглежда. Премиерата е по кината на 18.11.

Семейство Фейбълман
В началото на декември Стивън Спилбърг пуска новия си филм, който е вдъхновен от собственото му детство. Официално по кината „Семейство Фейбълман“ ще излезе на 02.12., но преди това най-нетърпеливите ще могат да видят филма на Киномания.

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities (Netflix)
Антологията на Netflix вече излезе и ние не можем да спрем да я препоръчваме. Подобно на моделите от ранната телевизия Гийермо дел Торо събира осем режисьора, с осем страшни истории, които да ги разкажат по различен начин.

Spread the love
More from divamagazine.bg
ИТАЛИАНСКО ТРИО СОПРАНИ пристигат за първи път в България
Il Mondo – необикновено ново концертно събитие в София на 15-ти юли...
Read More
0 replies on “Всичко, което гледаме през ноември”