Всичко, което гледаме през ноември

Фотография: HBO Max

Време ни е за кино и сериали, защото дните са по-къси, а от скоро и по-студени, а нощите – дълги. Затова нашият екип е направил селекция на всички неща, които ни вълнуват и чакаме с нетърпение да изгледаме.

Имаме филми, имаме сериали, имаме за всеки по нещо.

Белият лотос (НВО Max)
Втори сезон за хита на Майк Уайт, който е социален коментар и мистерия в едно вече тече. Доста по-добър от първи по наши впечатления. Вече е наличен в платформата на НВО, затова налазвайте.

Мис Скарлет и херцогът (Epic Drama)
Ако си падате по добрата стара костюмна мистерия, това е вашето шоу. И ако сте почитатели на класическите мистерии с убийства. Сериалът започва с нови епизоди по Epic Drama на 15 ноември.

Enola Holmes 2 (Netflix)
На 4 ноември Мили Боби Браун се завръща в образа на Енола Холмс – малката сестра на прословутия Шерлок Холмс, която също се изкушава от детективската професия.

Короната 5 (Netflix)
На 9.11 новият сезон на The Crown влиза в най-тежкия период за британското кралско семейство – 90-те години. По едно и също време се разпадат браковете на Чарлз и Даяна, принц Андрю и Сара Фъргюсън, и принцеса Ан и Марк Филипс. В края на 1992 година пламва и огромният пожар в замъка Уиндзор. Нов актьорски състав и изключително вълнение от нас за този сериал.

Семейство Уинчестър (HBO Max)
От 01 ноември гледаме предисторията на хита Supernatural, който разказва за историята на родителите на Сам и Дийн Уинчестър – Джон и Мери.

Идиотският триъгълник
Или The Triangle of Sadness на режисьора Рубен Йостлунд е първото ни кино предложение. И е едно от горещите предложения на тазгодишната КИНОМАНИЯ. Премиерата е насрочена за 20.11. и като видите трейлъра и вие няма да имате търпение да гледате филма.

 

1899 (Netflix)
Създателите на германския психотрилър Dark се завръщат в платформата на Netflix с още една психо мистерия. Премиерата е на 18.11.

Wednesday (Netflix)
На 23 ноември започват новите мистерии на новото семейство Адамс. Сериалът разказва историята на Уенсдей Адамс, която разследва убийства. Зад проекта застават Netflix и Тим Бъртън.

Не се тревожи, скъпа (HBO Max)
Ако не сте имали възможност да гледате по кината антиутопията на Оливия Уайлд, сега имате възможност да го направите в удобството на вашия дом. От 07 ноември филмът ще е наличен в HBO Max.

Менюто
Филмът с Аная Тейлър-Джой, Никълъс Холт и Рейф Файнс звучи като нещо, което искаме да гледаме пак, и пак. Психотрилър с гурме храна, където нищо не е такова, каквото изглежда. Премиерата е по кината на 18.11.

Семейство Фейбълман
В началото на декември Стивън Спилбърг пуска новия си филм, който е вдъхновен от собственото му детство. Официално по кината „Семейство Фейбълман“ ще излезе на 02.12., но преди това най-нетърпеливите ще могат да видят филма на Киномания.

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities (Netflix)
Антологията на Netflix вече излезе и ние не можем да спрем да я препоръчваме. Подобно на моделите от ранната телевизия Гийермо дел Торо събира осем режисьора, с осем страшни истории, които да ги разкажат по различен начин.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Нина Добрев със собствена линия вино

Ситуацията на локдаун, която постави на изпитание много бизнеси и шоу индустрията,...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ