Драматичният развод на Софи Търнър и Джо Джонас

Getty Images

Джонас иска развод две седмици след спор с Търнър, а тя твърди, че e разбрала за това от медиите.

Поп изпълнителят подава молбата за развод две седмици след рождения си ден на 15 август. На това Търнър отговаря със съдебен иск за „неправомерно задържане“ на децата им: тригодишната Уила и едногодишната ив дъщеря, посочена като Д.

От него разбираме и някои нови подробности за внезапната раздяла на двойката. Според документите краят на четиригодишния им брак е дошъл „много внезапно“. Искът призовава за „незабавно връщане на децата, които са били неправомерно задържани“.

В документите пише още, че „бащата притежава паспортите на децата. Той отказва да ги върне на майката и да ги изпрати у дома в Англия заедно с нея“. Адвокатът на Джонас съобщава, че на 19 септември е потвърдил пред екипа на Търнър, че не само няма да предаде паспортите, но и че отказва да даде съгласието си дъщерите му да се преместят в Англия.

Джонас и Търнър в Ню Йорк през ноември 2022 г. (Снимка: James Devaney/GC Images)

В иска си Търнър казва, че двамата с Джонас са решили да направят Англия своя „вечен дом“ през декември 2022-а. След това продават имението си в Маями и започват да търсят постоянно жилище в английската провинция през април 2023 г.

Тъй като Търнър започва да снима новия сериал „Джоан“ в Испания, двамата се съгласяват Уила и Д. да останат при Джонас, докато той започва световното си турне Jonas Brothers. Причината е в това, че той „може да бъде на разположение в светлата част на деня повече, отколкото Търнър заради снимките“, отбелязват от People. Въпреки това британската актриса не е сигурна за „временното им споразумение“ и обвинява бившия си, че го е нарушил, като не е върнал децата във Великобритания след края на концертите, а ги е отвел в дома си в Ню Йорк.

Джонас е бесен и смята, че е „отвратително“, че Софи го е накарала да изглежда като „ужасен баща“. В изявление за Billboard представител на поп изпълнителя казва, че бившата двойка се е срещнала в неделя в Ню Йорк, за да обсъди споразумение за съвместно попечителство над дъщерите си. „Джо се опитва да направи така, че децата им да бъдат отглеждани и от майка си, и от баща си, и разбира се, няма нищо против това да се случва както в САЩ, така и във Великобритания“.

Междувременно Софи бе забелязана да вечеря с Тейлър Суифт в Ню Йорк два пъти в една седмица. Припомняме, че певицата имаше връзка с Джонас преди повече от десетилетие.

Търнър и Джонас обявиха раздялата си чрез изявление, споделено в социалните мрежи на 6 септември.

„След четири прекрасни години брак ние решихме да го прекратим по взаимно съгласие“, гласи съобщението. „Има много спекулативни разкази за причините, но наистина това е общо решение и искрено се надяваме, че всички ще уважат желанията ни за дискретност към нас и нашите деца.“

Spread the love
More from divamagazine.bg
Дъщерята на Бионсе с номинация за „Грами“
Осемгодишната Блу Айви Картър участва в записа на трека и в снимките...
Read More
0 replies on “Драматичният развод на Софи Търнър и Джо Джонас”