3 стъпки за бляскава коса

Чудили ли сте се някога как да трансформирате косата си, за да я направите бляскава и сияйна?  Блясъкът на коса е втората най-обсъждана тема онлайн, когато става на въпрос за грижа за косата.1 #Hairgloss продължава да бъде гореща тема в социалните медии с +990% ръст в мрежата на TikTok2 сред жените, които търсят идеалното решение за блясък на косата си.

1Източник: Haircare Social Topic Scan, 2021, UK.
2 Източник: Social listening Dynvibe US, 2022 vs 2021.

Иновативна формула за изключително бляскава коса

Представяме ви новия Glycolic Gloss: Първата линия на Elseve за безжизнена коса с липса на блясък, която осигурява интензивна гладкост и дълготраен блясък. Формулата, обогатена с гликолова киселина, изглажда косата и затваря отворените кутикули, като същевременно възстановява блясъка на косата. Косата мигновено е по-мека и бляскава. Elseve Glycolic Gloss осигурява дълготрайна сияйна трансформация на косата, която трае до 10 измивания.3

3Инструментален тест след употреба на шампоан + балсам + грижа

Науката зад лъскавата коса

Блясъкът е незаменима част от здравия вид на косата. Когато тя е повредена, кутикулата ѝ се повдига и се подрежда неравномерно. Повърхността на косъма става груба и пореста, с ограничена способност да отразява светлината. В резултат на всичко това косата придобива изтощен, безжизнен вид. Обратно на това, здравата коса има гладка повърхност с безупречно гладки кутикули, които отразяват светлината и придават на косата сияен блясък.

Elseve Glycolic Gloss – дълготрайна сияйна трансформация

Върнете на косата си блясъка, който заслужава, като използвате новия тристепенен ритуал на продуктовата линия ELSEVE Glycolic Gloss на L’Oréal:

1. Шампоан с 2% [Комплекс за блясък]
2. Балсам с 11% [Комплекс за блясък]
3. 5-минутна ламинираща грижа с 17% [Комплекс за блясък]

Иновативният ритуал Glycolic Gloss незабавно изглажда повърхността на косата, за да възстанови дълготрайния ѝ блясък. Подходящ за всички типове коса, незабавно трансформира безжизнената коса без блясък.

Двоен блясък с помощта на гликолова киселина

За първи път марката Elseve на L’Oréal използва гликолова киселина за грижа за косата – съставка, която отдавна се използва в грижата за кожата за постигане на гладкост и блясък. Вече доказана и за вашата коса, комбинацията от шампоан и балсам Glycolic Gloss осигурява ефект на двоен блясък 4. В рамките на тази линия L’Oréal Paris представя и нов, иновативен продукт: ELSEVE Glycolic Gloss 5-минутна ламинираща грижа . Благодарение на уникалната си pH стойност, формулата на този продукт прониква в косъма и осигурява необходимата грижа за изглаждане и изравняване на кутикулата. Тази трансформираща грижа е най-концентрираният продукт от тази линия и в комбинация с шампоан и балсам осигурява на косата ви дълготраен блясък до 10 измивания3.

3Инструментален тест след употреба на шампоан + балсам + [ND1] грижа
4Инструментален тест: шампоан + балсам.

Отлични резултати – потвърдени от потребителите

Изпитан и тестван от тези, които търсят интензивен блясък, ELSEVE Glycolic Gloss осигурява дълготрайна сияйна трансформация. В потребителския тест:

85% от жените потвърждават, че благодарение на ELSEVE Glycolic Gloss косата им да изглежда по-здрава.4

78% от жените потвърждават, че косата им никога не е изглеждала по-бляскава.4

83% от жените потвърждават, че имат изключително гладка коса след употреба.4

4 Потребителски тест върху 86 жени след 10 дни употреба на шампоан и балсам.

3 стъпки за бляскава коса

Използвайки пълната линия ELSEVE Glycolic Gloss, трансформирате косата си с дълготраен блясък, който издържа до 10 измивания3.

3Инструментален тест след употреба на шампоан + балсам + грижа

1. СТЪПКА – ШАМПОАН

Почистете косата си и ѝ осигурете грижата, от която се нуждае, с помощта на шампоана ELSEVE Glycolic Gloss. Обогатен с 2% [Комплекс за блясък] с гликолова киселина. Подходяща е за ежедневна употреба.

+88% ПО-ГЛАДКА КОСА в комбинация с балсам и 5-минутна ламинираща грижа3.

2. СТЪПКА – БАЛСАМ

Направете косата си по-гладка с помощта на балсама за коса ELSEVE Glycolic Gloss. Съдържа 11% [Комплекс за блясък] с гликолова киселина. Интензивно изглажда повърхността на косъма. Нанесете върху мокра коса и оставете да подейства 3 минути. След това изплакнете.

ЗА 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ БЛЯСЪК в комбинация с шампоан5.

3. СТЪПКА – 5-МИНУТНА ЛАМИНИРАЩА ГРИЖА

Като последна стъпка използвайте 5-минутната ламинираща грижа ELSEVE Glycolic Gloss. Първият продукт за грижа за косата от Elseve, обогатен с гликолова киселина.Той е най-концентрираният продукт от тази линия и съдържа до 17% [Комплекс за блясък] с гликолова киселина. Нанесете продукта под формата на маска за коса, след балсама, оставете я да подейства 5 минути и след това изплакнете.

ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА КОСАТА С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ ДО 10 ИЗМИВАНИЯ3 в комбинация с шампоан и балсам.

3Инструментален тест след употреба на шампоан + балсам + грижа
5Инструментален тест след използване на шампоан + балсам.

„Сияйният блясък е незаменима част от здравата коса. L’Oréal посвети 5 години на разработването на линия от ново поколение за постигане на блясък на косата. Вдъхновена от професионалните процедури за ламиниране, иновативната формула Glycolic Gloss възстановява способността на косата ви да отразява светлина. Нашият нов ритуал Glycolic Gloss, формулиран с прогресивни концентрации на гликолова киселина, прави кутикулата на косата гладка и лесна за оформяне. Подобрява нейните оптични свойства, за да отразява светлина под ъгъл от 360°. Лесна за използване, продуктовата линия Glycolic Gloss е първата линия за ламиниране от марката Elseve за всички типове коса.“

Елизабет Бухадана, Глобален директор на научните изследвания на L’Oréal Paris


Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Адел получи развод
Март започва чудесно за Адел. Певицата официално е свободна жена и може...
Read More
0 replies on “3 стъпки за бляскава коса”