Искаш промяна? Направи й място!

Другото, което Росица е изучавала много задълбочено, е

работа с минерали

Тяхната кристална решетка, способна да запаметява информация, може да се използва за лечение. Минералите, обяснява Росица, по-популярни като кристали, може да лекуват и пространството, и енергийното поле. Обикновено заболяването се появява първо в енергийното тяло, преди да се прояви на физическо ниво.

Например черният турмалин е ефективен при студ в тялото – извлича го. А студът в тялото е една от основните причини за МС и за рака. 

Тя също така повече от двайсет години се занимава с духовни практики, следва учител. 

Диагностицирана с рядък тумор на мезентериума на тънките черва, Росица трябвало да избира

между химиотерапия и операция

Изчела гигабайти литература по темата. И отказала конвенционално лечение. Поела отговорността да се лекува сама както намери за добре. С медитация и дишане. Било й забранено, докато го прави, да разсъждава дали това, което иска да махне от тялото си, е добро или лошо. “Искаш ли да махнеш болестта, тя се съпротивлява и се завръща – споделя опита си Росица. – Искайки да я разкараш, без да си я приел и дори прегърнал, тя не си тръгва.

Ходила съм многократно до Филипините при тамошните лечители, бях много

близка с Алекс Орбито

Още на първата ни среща той ми каза поразяващи неща. Лечителят е проводник на светли същества, които помагат, но човек трябва да свърши и своята част от работата. А не да отиде при него с очакването, че той ще махне нещо от тялото му и готово, случаят приключен. Аз бях с такава нагласа, когато отидох при него. 

При едно от ходенията ми при Орбито срещнах един индийски гуру, който заедно със своите ученици бе на обучение там. Прем Нирмал. Присъствах на всичките лекции и ме лекуваше Орбито, когато му останеше време. Имах чувството, че трябваше да бъда там именно заради гуру Прем Нирмал, който не ме разпозна като свой човек, но каза, че съм на пътя. Научих много за дишането. За чакрите. Ставахме в четири, за да дишаме. Не всеки може да прави дихателни практики.

Лечението ми беше дълъг път, трансформиращ процес – медитирах по два часа на ден, изричайки мантрата, дадена ми от моя учител, дишах по два часа на ден, за да алкализирам организма си. Изискваше изключителни усилия и много голяма вяра. Имало е моменти, в които съм си мислела кой ще гледа детето ми, като си отида. Гладувала съм 42 дни по Рудолф Бройс. Последно преди година – 20 дни само на вода.

В процеса на смаляване на тумора след един глад забременях. Трябваше да реша дали ще раждам. Защото по време на бременност и кърмене нямаше да мога да следя какво става на ЯМР. И при последното изследване на мястото на образуванието имаше само

едно светло петно

Пазя записи на всички ЯМР, които ми правиха в МЦ “Спектър”, целия процес на стопяване на тумора. Лекарят, който все ме питаше докога ще търпя това нещо в тялото си, влетя в кабината и извика: “Момиче, това нещо вече го няма! Има едно светло петно, не знам какво е, но тумор няма. ” Бях на 39 години, на 40 родих сина ми.”

33,3% от живота ни са карма, небесен късмет. 33,3% са човешкият ни късмет – начина, по който говорим, мислим, действаме, емоционалното ни състояние. Останалите 33,3% са земният ни късмет, фън шуй, връзката ни с енергийните полета. Ако можем да променим собственото си поведение и можем да манипулираме пространството, променяме 66,6% от живота си.

Spread the love
Публикувано от
Още от Ваня Шекерова

Семена от босилек като суперхрана

В качеството на ароматна подправка листата на босилека са познати на ценителите...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ