Нагоре

Хайверът е синоним на дързост. Включвайки гурме деликтеса в грижата за кожата преди повече от 30 години, La Prairie го трансформира в течния лифтинг Skin Caviar Liquid Lift

Смешно е, но целият ми живот може да се раздели условно на „преди” и „след” La Prairie. В битието си на бюти редактор съвестно пишех статии за кремчета, в чийто ефект, естествено, не вярвах. След първия ми Skin Caviar Luxe Cream в кобалтовосиньо бурканче ми светна, че пресдосиетата не са празни приказки и антиейдж козметиката работи. Е, може би не всичката, но La Prairie със сигурност. Замислен като почит към емблематичните златисти перлички (хайверената колекция е легенда), лансираният през 2012 г. Skin Caviar Liquid Lift заема първо място в рейтинга ми на култовите серуми в борбата със загубата на стегнатост и еластичност. След преформулирането му за пореден път съм готова да се закълна в чудесата на хайвера – повдига и стяга кожата само с една капка.

Made in Switzerland

Швейцария е не само страна на часовници и шоколади. Всеки топпродукт на La Prairie има собствена история. Ексклузивът се ражда в Швейцарските Алпи, където ограничен брой есетри се отглеждат в естествената им среда – басейни на голяма надморска височина. Преминавайки през натурален процес на филтрация, изворната вода, която тече над скалите месеци наред, насища езерата с минерали. Според детайлен мониторинг перфектно балансираната екосреда е идеална за производство на възможно най-добрия хайвер. Учените от La Prairie се обединяват с швейцарски рибовъд, който посвещава цялото си време на уникалната съставка. След събирането й времето е от изключително значение. Малкото разстояние между местообитанието на есетрата и швейцарските лаборатории гарантира екстра качеството на хайвера. 

Фитнес за кожата

Какво правят спортистите, когато трябва да покажат резултати, а нямат време за подготовка? Правилно, вземат стимулант. Водеща марка в клетъчната козметика и редките съставки, La Prairie не изменя на себе си, насищайки Skin Caviar Liquid Lift с два комплекса със суперсила. Копие на химичния състав на хайвера, Caviar Premier разкрива потенциала му, разширявайки границите на възможното. За създаването му учените миксират биомолекули с хайверен пептид, запазена марка на La Prairie. Комплексът Caviar Absolute, получен чрез усъвършенстван процес (пресоване и центруфугиране при стайна температура), гарантира целостта на двете най-богати молекули на хайвера – липиди и протеини. Действието на Caviar Premier за несравним лифтинг и на Caviar Absolute за видимо възстановен обем допълва ексклузивният клетъчен комплекс. В ролята си на клетъчна батерия той вдъхва нов живот на кожата. Въпроса ефикасен ли е течният лифтинг могат да зададат само онези, които не са опитали серума. Вярвате или не, усещането е, че изплувате на повърхността. Благодарение на последната дума по отношение майката на всички беди, разбирайте гравитацията, посоката на контура на лицето е само възходяща.

P.S. И да, забравих да спомена – високият ценови сегмент, към който спада La Prairie, означава скъпо. Но нима това някога ви е спирало, когато става дума за младост? Мен лично не!

Spread the love
Tags from the story
, ,
More from Свобода Сидерова
Ново начало за кожата с L’Occitane
Само ако имаше устройство, което по естествен начин да върне младостта, щеше...
Read More
0 replies on “Нагоре”