Примамка в капана

Най-накрая мъжете показаха истинската си природа. В хода на еволюцията съвременниците на пещерния човек си менят козината, но нрава – не. Напарфюмирани и в маски на животни, те излизат на лов за алфа самки  

Шампионите по dolce vita Долче и Габана организират поточна линия за крале. Алюзията не предполага трон, а управление на собствения живот. Балансирайки силата с доброта, мъжът K by Dolce&Gabbana доказва, че е роден не само да носи короната, но и да я притежава. EDP надгражда наследството на EDT, разкривайки нова пикантност. Изтръпването на небцето се дължи на кардамон, който запалва искра пименто. Мляко от смокиня усилва чувствеността на здравец, градински чай и лавандин. Интимен поглед към сърцето на съвременния крал предлага масло от циприол (нагармота), използвано в Индия като любовен еликсир.

Има два типа мъже – eдните поемат риск, другите само гледат. 1 Million Parfum на Paco Rabanne е доказателство, че прекалено много не означава достатъчно. Разширявайки границите, контрастът между солена пулсация на тубероза и смолист кожен акорд си играе със сетивата. Аромат с кехлибарена топлина за греховна чувственост, 1 Million Parfum пристрастява като кожа, докосната от слънцето. Подобно на емблема, издълбана в злато, ароматът е за тези, които се осмеляват да се откроят сред милионите. Бъдете прекомерни, преувеличавайте… само малко. 

Една красива легенда може да бъде разказана по много начини. Въпрос на стил, а Montblanc го има в изобилие. Иконичният Legend във вариант EDP натоварва олфактивния подпис на оригинала с още по-голяма интензивност. Разликите правят притежателя на парфюмната вода незабравим, а нея – неподражаема. Познатите нотки бергамот, жасмин и дъбов мъх са подчертани с нова фасета – листа виолетка. Зелената хармония в комбинация с магнетичен акорд на магнолия и вибриращ на дървесина и кожа празнува силата и харизмата на изтънчения мъж.

Вдъхновен от майката природа, Fusion D’Issey на Issey Miyake насърчава да откриете източника на живот и енергия. Играта на контрасти: горещо и студено, разтопена лава и твърда скала, въздух и вода, илюстрира широкоплещеста мъжественост. Експлозивната свежест на лимон върви ръка за ръка с млечната сладост на кокосова вода. Със сила, която излъчва самочувствие, амброкс среща розмарин, здравец и кардамон, преди да се кротне върху криещата се отдолу вулканична дървесина и пачули. Минимализмът и точността на пропорциите са реализирани виртуозно.

Spread the love
Публикувано от
Още от Свобода Сидерова

С един цвят

Монохромният look не престава да набира популярност. Причина е минималистичнят подход –...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ