Супа с боб и манголд

Продукти:

1 морков

1 зелена тиквичка

1 жълта тиквичка

1 глава червен лук

2 с.л. зехтин

2 скилидки чесън

1 л пилешки бульон

4 ч.ч. нарязан манголд

1 малка консерва боб

1 малка консерва нарязани домати

1 ч.л. мащерка

½ ч.л. риган

сол

черен пипер

¼ ч.ч. настърган пармезан

Приготвяне:

В голяма тенджера задушете в зехтина нарязаните морков, тиквички и лук. Добавете чесъна, манголда, боба, доматите и подправките. Залейте с бульона и варете до омекване на манголда – около 15 мин. Сервирайте супата поръсена с пармезан.

Хранителна информация за 1 порция:

калории – 94

въглехидрати – 12 г

мазнини – 4 г

протеини – 5 г

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Фиш енд чипс

Продукти: 4 големи картофа 1 ч.ч. брашно 1 ч.л. сода бикарбонат 1...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ