Продукти:
1 морков
1 зелена тиквичка
1 жълта тиквичка
1 глава червен лук
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
1 л пилешки бульон
4 ч.ч. нарязан манголд
1 малка консерва боб
1 малка консерва нарязани домати
1 ч.л. мащерка
½ ч.л. риган
сол
черен пипер
¼ ч.ч. настърган пармезан
Приготвяне:
В голяма тенджера задушете в зехтина нарязаните морков, тиквички и лук. Добавете чесъна, манголда, боба, доматите и подправките. Залейте с бульона и варете до омекване на манголда – около 15 мин. Сервирайте супата поръсена с пармезан.
Хранителна информация за 1 порция:
калории – 94
въглехидрати – 12 г
мазнини – 4 г
протеини – 5 г
Spread the love