Авокадо салса

Продукти:

250 г царевица от консерва

150 г обезкостени маслини

1 червена чушка

1 глава червен лук

5 скилидки чесън

1/3 ч.ч. зехтин

¼ ч.ч. лимонов сок

3 с.л. ябълков оцет

сол

черен пипер

4 бр. авокадо

Приготвяне:

В голяма купа смесете царевицата, маслините, чушката и лука. Разбийте зехтина с лимоновия сок, оцета, солта, пипера и счукания чесън. Залейте сместа и я приберете за една нощ в хладилника. Преди сервиране прибавете нарязаното авокадо и разбъркайте.

Хранителна информация за 1 порция:

калории – 82

въглехидрати – 5 г

мазнини – 7 г

протеини – 1 г

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Урок по дегустация за начинаещи
Текст Галина Нифору Има няколко основни неща, които  трябва да запомним, за...
Read More
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *