Ноа Джуп е най-скъпоплатеното дете в Холивуд

Той е само на 15 години, а заплатата му е повече от 800 000 долара. Ноа Джуп определено знае как се печелят пари и го прави с лекотата на своите звездни холивудски колеги.

Според източници на TMZ за новата си роля във филм на Стивън Спилбърк за платформата HBO Джуп се е подписал под контракт от 840 000 долара. Те са категорично признание за таланта му, който публиката у нас опозна след последната му зашеметяващо добра роля в „Отмяната“.

В сериала Ноа си партнира с Никол Кидман, Хю Гранд и Доналд Съдърланд и по нищо не отстъпва на професионализма им. Е, може би отстъпва само по заплащане, което за шестте епизода е 600 000 долара или 100 000 на серия. Това се съревновава с някои от наистина големите имена в телевизията.

Кариерата на Джуп започва преди 5 години с епизодични роли в британски сериали. Родителите му актьорите – Крис Джуп и Кейти Каван го запознават с бизнеса, а Ноа вижда в него своя шанс за кариера. Не греши. След първите си плахи опити пред камера, къдрокоското е харесан от Джордж Клуни за филма „ Събърбикон“. Годината е 2016 и Ноа е на 11, но решен да не отстъпва пред звездния екип, с който работи – Мат Деймън и Джулиан Мур. Сценарият е на братя Коен, а в каста има и други холивудски звезди.

През 2018 Ноа прави друга суперроля – в „Нито звук“, утопична история за семейство, което живее в изолирана горска хижа, в пълна тишина, за да се опази от невидима заплаха, довела до смъртта на милиони хора и рухването на човешката цивилизация. Негови родители в лентата са Емили Блънт и Джон Кразински.

В портфолиото на Джуп са още участия в касовите хитове „Форд срешу Ферари“, „Холмс и Уотсън“, филмът на Шая Лабъф „Сладко момче“…

Според източници на TMZ личното състояние на тийнейджъра без приходите от последната година (посочените горе хонорари) са около 2 милиона долара. Това звучи като наистина добър старт за кариерата, нали?

През новата година освен филма на Спилбърг се очаква още две ленти с талантливия актьор – „Нито звук“ 2 и екранизация по роман на Стивън Кинг. Остава само да си пожелаем в тях да видим повече от потенциала на младия чаровен британец.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Джей Зи дари милиони за Биткойна

Наясно сме, че светът има нужда от все повече и повече технологични...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ