Ноа Джуп е най-скъпоплатеното дете в Холивуд

Той е само на 15 години, а заплатата му е повече от 800 000 долара. Ноа Джуп определено знае как се печелят пари и го прави с лекотата на своите звездни холивудски колеги.

Според източници на TMZ за новата си роля във филм на Стивън Спилбърк за платформата HBO Джуп се е подписал под контракт от 840 000 долара. Те са категорично признание за таланта му, който публиката у нас опозна след последната му зашеметяващо добра роля в „Отмяната“.

В сериала Ноа си партнира с Никол Кидман, Хю Гранд и Доналд Съдърланд и по нищо не отстъпва на професионализма им. Е, може би отстъпва само по заплащане, което за шестте епизода е 600 000 долара или 100 000 на серия. Това се съревновава с някои от наистина големите имена в телевизията.

Кариерата на Джуп започва преди 5 години с епизодични роли в британски сериали. Родителите му актьорите – Крис Джуп и Кейти Каван го запознават с бизнеса, а Ноа вижда в него своя шанс за кариера. Не греши. След първите си плахи опити пред камера, къдрокоското е харесан от Джордж Клуни за филма „ Събърбикон“. Годината е 2016 и Ноа е на 11, но решен да не отстъпва пред звездния екип, с който работи – Мат Деймън и Джулиан Мур. Сценарият е на братя Коен, а в каста има и други холивудски звезди.

През 2018 Ноа прави друга суперроля – в „Нито звук“, утопична история за семейство, което живее в изолирана горска хижа, в пълна тишина, за да се опази от невидима заплаха, довела до смъртта на милиони хора и рухването на човешката цивилизация. Негови родители в лентата са Емили Блънт и Джон Кразински.

В портфолиото на Джуп са още участия в касовите хитове „Форд срешу Ферари“, „Холмс и Уотсън“, филмът на Шая Лабъф „Сладко момче“…

Според източници на TMZ личното състояние на тийнейджъра без приходите от последната година (посочените горе хонорари) са около 2 милиона долара. Това звучи като наистина добър старт за кариерата, нали?

През новата година освен филма на Спилбърг се очаква още две ленти с талантливия актьор – „Нито звук“ 2 и екранизация по роман на Стивън Кинг. Остава само да си пожелаем в тях да видим повече от потенциала на младия чаровен британец.

Spread the love
Tags from the story
, ,
More from divamagazine.bg
Киану Рийвс и „Матрицата“ срещу левкемията
Четвъртата част на култовия „Матрицата“ събуди смесени чувства у феновете на франчайза...
Read More
0 replies on “Ноа Джуп е най-скъпоплатеното дете в Холивуд”