Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Риана

Риана
(Photo by GWR/Star Max/GC Images)

Включваме се с мини поредица от материали за Парис Хилтън, Линдзи Лоън, Риана и Ашли Олсън. Познаваме ги като душата на всяко шумно парти. Виждали сме телата им в оскъдни (и направо липсващи) рокли. Пиянските и любовните им истории са обиколили всеки таблоид на планетата, но днес това разюздано поведение е останало в миналото. Четири от най-ярките купонджийки в Холивуд, сменят памперси, топлят пюрета и са безкрайно щастливи от ролята си на майки. Толкова щастливи, че нямат търпение да си народят цял отбор отрочета. Правим бърз преглед на пътя им дотам, преди той да остане в дълбоките архиви.

Риана – търсачката на истинската любов

Още в началото на кариерата си, когато излиза на сцената с Джей Зи и подлудява публиката с хита си Umbrella, Риана дава да се разбере, че няма да е от кротките поп звезди в розово. През следващите няколко години многократно ще го докаже с разголената си визия, бесните си партита и доста страстните си интимни отношения. Ако се вярва на слуховете, включително и с женения за Бионсе Джей Зи, който е нейният ментор и продуцент по това време. Имиджът ѝ на мъжемелачка ще я постави в много опасни отношения, включително и с двама доста агресивни звездни ухажори.

С първия – Крис Браун, се запознава, когато е на 18, и заради него зарязва Джей Зи – поне ако се вярва на мълвата, която по това време обикаля светските среди. Самият съпруг на Бионсе също е облекчен от ситуацията, защото не иска да се развежда. Скачайки в обятията на Крис, певицата си навлича куп проблеми, сред които освен изблиците на насилие към нея е и честата употребата на всякакви забранени вещества по време на партитата им. Това едва ли е новост, тъй като самата тя е отгледана от баща, който системно прекалява с алкохол и използва наркотици. Риана признава, че има периоди, в които пие повече или пуши марихуана, но отрича да посяга към по-силни стимуланти. Дори когато през 2015 г. по време на фестивал е щракната да смърка кокаин.

Това не е моето. Отгледана съм от баща, който пуши крек, и не искам да причинявам това на семейството си.

Трудно е да се повярва на версията ѝ, особено след като певицата преживява няколко емоционални бури и постъпва в клиника за рехабилитация. През следващите години, вместо да се поучи от грешките си, Риана попада в друга опасна връзка – с актьора Шая Ле Бьоф. Макар никога да не излиза информация за проблемите, след време Шая бе уличен, че посяга физически и тормози емоционално половинките си – модели, певици и актриси, с които е излизал в продължение на десетилетие.

Риана и A$AP Rocky през май 2023 г. в Ню Йорк (Снимка: Gotham/GC Images)

Дали заради лошия избор на мъже, през следващите години Риана отложи всякакви планове за брак и деца, като се посвети на все по-разюздано публично поведение – голи тоалети на светски събития, сексуални провокации… Докато един ден не среща рапъра ASAP Rocky.

Класическо покаяло се лошо момче с проблеми с алкохола, наркотиците и насилието, ASAP Rocky изглежда като мъжа мечта за певицата. И двамата не се бавят много да свият гнездо. В него съвсем отскоро е и второто им дете, след като едва преди повече от година семейството посрещна първия си син.

Новата роля в живота на Риана, изглежда, много ѝ допада, но феновете ѝ не крият, че изпитват притеснения дали и този път не е попаднала на насилник. Последният сблъсък на любимия ѝ с властите бе в края на миналата година, когато властите нахлуха в дома му в Лос Анджелис и прибраха няколко кутии с доказателства. Макар да не бяха повдигнати обвинения срещу рапъра, мрачното му минало едва ли скоро ще бъде забравено.

Spread the love
More from Косара Ангелова
Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Линдзи Лоън
Включваме се с мини поредица от материали за Парис Хилтън, Линдзи Лоън,...
Read More
0 replies on “Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Риана”