pH fragrances в България

Марката pH fragrances е създадена във Франция през 2019 г. и е първата екологична марка с изключителни аромати за парфюми, лична грижа и грижа за дома. Това са естествени биоразградими, устойчиви и чисти продукти от висок клас, които не са тествани върху животни. По време на разработката на продуктите,  отнела 2 години, повече от 100 спорни суровини са забранени доброволно, с допълнение към действащите разпоредби на ЕС.

pH fragrances е артистична, иновативна и екологична лайфстайл марка с аромати от висок клас, създадени от парфюмеристите на Givaudan. Колекцията включва 8 парфюмни води във флакони от 100 мл с най-добро качество на парфюмните съставки, събирани етично и отговорно.

„pH fragrances отдават почит на парфюмерийната индустрия в създаването на висок клас ароматни продукти, чисти и с душа. Решихме да създадем първата чиста и луксозна марка, за да предложим безопасни, ефективни, елегантни парфюми“, казва Камий льо Февр, създател и основател на pH fragrances.

Колекцията „Грижа за дома” включва ръчно изработени в Грас ароматни свещи от 100% натурален восък с памучен фитил. Стъклото Apothecary е елегантно, минималистично и запазва ценните  благородни аромати във восъка, които изразяват елегантността на марката. Свещите се предлагат с 8 аромата. Освен тях марката предлага и дифузери за дома, както и препарати за пране – 1000 мл чист марсилски сапун, съставен от растителни масла, зехтин и кокосово масло. И дифузерите, и перилните препарати са налични в 8 аромата.

Пълната колекция на pH fragrances се продава ексклузивно в магазин Beauty Lab, ул. „Шишман” 12 Б, София.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Край на приказката: Зоуи Кравиц в развод
Още вярваме, че холивудските приказки за любовта съществуват. Една от тях обаче...
Read More
0 replies on “pH fragrances в България”