Дъщерята на Джуд Лоу представя новата колекция бански на Versace

Versace

Италианският моден бранд представи новата си кампания за плажно облекло за 2022-ра с участието на актрисата и модел Айрис Лоу. След като бе част от ревюто на Fendace през септември, Лоу стана главната героиня в първата си рекламна кампания за Versace.

„Вълнувам се, че Айрис участва в тази кампания и че влиза в семейството на Versace,“ казва Донатела Версаче. Заснета от Камил Съмърс-Вали, кампанията е озаглавена La Vacanza и представя серия от кадри, заснети по време на лятна ваканция с приятели. Верни на своята ДНК, и тази рекламна кампаниия изцяло е издържана в типичния за бранда зноен и провокативен стил.

„Лятната почивка в стил Versace трябва да изрязава красота и съблазън, но преди всичко – индивидуалност и забавление. Айрис е въплъщение на всичко това,“ добавя Донатела. Част от кампанията са още четирима модели, заснети на плажа, докато се препичат на слънце или играят плажен волейбол.

Versace La Vacanza 2022

Италианската марка никога не изневерява на своите добре запазени кодове още от времето на Джани Версаче. Те се възползват максимално от сезона, който най-много ни приканва да покажем тялото си. Затова Айрис е легнала на скалите в лилави бански, халат и хавлия с емблематичната щампа Barocco и със сандали с платформи на стероиди (това лято заместваме големите кецове с високи платформи).

На други снимки виждаме дъщерята на Джуд Лоу да излиза от морето по черни бикини с маска за гмуркане в ръка или с бански с триъгълни чашки в цикламено (отбележете си и този голям тренд за летните дни), съчетан със слънчеви очила в съответния цвят.

Принтът Barocco, въплъщение на пищността на Versace, е поставен върху подходящи бикини, копринени ризи и мъжки бански костюми, а копринените шалове са преплетени в новите сламени чанти La Medusa. Идеални за пазаруване, Versace предлагат чантите в червено, жълто и синьо, всяка от които с лого на Медуза Горгона. За любителите на миничантите има и mini Medusa в различни нюанси. Друг аксесоар от кампанията са унисекс сандалите, завършени с гумена подметка и златна катарама. Можете да разгледате новите артикули в сайта на марката.

Spread the love
Tags from the story
, ,
More from Ина Иванова
Какво ново от света на essence през октомври?
Гмуркаме се във вселената на essence, за да ви разкажем за най-новите...
Read More
0 replies on “Дъщерята на Джуд Лоу представя новата колекция бански на Versace”