Пиле с канела и мащерка

Продукти:

1 с.л. суха мащерка

1 с.л. млян кориандър

2 скилидки чесън, счукани

2 ч.л. млян кимион

1 ч.л. канела

сол

черен пипер

½ ч.ч. зехтин

1 пиле

Приготвяне:

Смесете подправките със зехтина, бъркайте до получаването на паста. Нарежете пилето на порции и го мариновайте в сместа за поне половин час или го оставете цяло и го намажете добре отвътре и отвън. Изпечете го във фурната, а ако е на порции – може и на барбекю.

Хранителна информация за 1 порция:

калории – 293

въглехидрати – 2 г

мазнини – 17 г

протеини – 33 г

Spread the love
Тагове
,
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Обама се разголва

Нова доза разкрития за най-успешното (особено в рекламно отношение) политическо семейство в...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ