Сангрия с нар и ябълка

Продукти:

1 бутилка сухо бяло вино

1 ½ ч.ч. неподсладен ябълков сайдер

500 мл сок от нар

2 с.л. кленов сироп (по желание)

2 пръчки канела

1 портокал, нарязан на кръгчета

1 ябълка, нарязана на полумесеци

Приготвяне:

Разбъркайте виното, сайдера, сока от нар и кленовия сироп (ако слагате). Добавете канелата и плодовете. Приберете сангрията в хладилника за една нощ, за да се смесят ароматите.

Хранителна информация за 1 чаша:

калории – 292

въглехидрати – 42 г

мазнини – 0 г

протеини – 0 г

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Царевичен хляб с картофи и гауда

Продукти: 1 голям картоф 1½ ч.л. зехтин 1½ ч.л. сол 1 пакетче...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.