Сангрия с нар и ябълка

Продукти:

1 бутилка сухо бяло вино

1 ½ ч.ч. неподсладен ябълков сайдер

500 мл сок от нар

2 с.л. кленов сироп (по желание)

2 пръчки канела

1 портокал, нарязан на кръгчета

1 ябълка, нарязана на полумесеци

Приготвяне:

Разбъркайте виното, сайдера, сока от нар и кленовия сироп (ако слагате). Добавете канелата и плодовете. Приберете сангрията в хладилника за една нощ, за да се смесят ароматите.

Хранителна информация за 1 чаша:

калории – 292

въглехидрати – 42 г

мазнини – 0 г

протеини – 0 г

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Три жени и 100 пенливи вина
Ирина Софранова, Кристина Маркова и Яна Петкова канят на „BUBBLES IN THE...
Read More
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *